Correu electrònic
Fotos fetes en les diferentes caminades populars de la meva comarca, amb una càmara Sony DSC P9.

Caminada tranquila i molt maca, travessant boscos, urbanitzacions y cases de pagès. FES CLIC PER ENTRAR
Caminada popular de Tavèrnoles, 15 km. El paisatge es explèndid, llàstima que la organització no va estar a la alçada... Però era la tercera edició. Esperem que a la quarta tot vagi millor... FES CLIC PER ENTRAR.
Magnífics paisatges (molt escarpats, vaig acabat fet pols) del Parc Natural del Montseny y magnífica organizació de -Els Gafarrons-, que va saber abastir a 837 caminants que van partir en un interval d´una hora (massa gent, això semblava les Rambles). FES CLIC PER ENTRAR.
Caminada popular de les Guilleries (o sigui, la de Sant Julià de Vilatorta). La millor de totes, pel meu gust. Aquesta caminada s´ha convertit ja en una tradició per nosaltres i un any més hem estat presents per disfrutar dels increibles paisatges, tot seguint a Groucho Marx. FES CLIC PER ENTRAR.
Vistes explèndides en aquesta caminada, ja que pujem a una muntanyeta on es domina tota la comarca. Alguna defecte degut a la falta d´experiència dels organitzadors, pero molt maca. FES CLIC PER ENTRAR.
Molt semblant a la de Balenyà, ja que transcorre sota els mateixos indrets. Per lo tant, molt maca i tranquila. FES CLIC PER ENTRAR.
Pujada tradicional a la Creu de Gurb, d´on es divisa tota la comarca. No hi ha avituallaments perque la caminada es curta, pero hi ha una molt bona butifarrada que et deixa nou. FES CLIC PER ENTRAR.